Цветовата гама, в която е издържан домът ви, има огромно

...
Цветовата гама, в която е издържан домът ви, има огромно
Коментари Харесай

Ето какъв цвят трябва да е спалнята ви за по-добър сън

Цветовата гама, в която е изискан домът ви, има голямо значение освен върху настроението, релакса и освобождението от напрежението, само че и върху качествения сън.
Някои цветове въздействат повече върху лесното заспиване и здравия сън спрямо други. Кои са те?
Синьо
Ако боядисате стените в синьо, ще внесете тишина и успокоение в душата си преди лягане. Неслучайно в този цвят са боядисани доста болнични заведения.
Бежово или кремаво
Чудесен избор за цветова гама за спалнята. Бежовото или кремавото са съвършен декор за отдих. Това е цвят, който в никакъв случай няма да съжалявате, че сте избрали за стените си. Бежовото успокоява, балансира и доближава до земната сила.
Зелено
Зеленото е цветът на спокойствието. То отстранява напрежението и работи релаксиращо. Ако сте имали тежък работен ден, зеленият декор на стените ще ви помогне да се отърсите от неволите и да подготвите тялото си за сън.
Зеленото е може би най-хубавият избор за цвят на стените в спалнята.
Жълто
Жълтият цвят не би трябвало да провокира асоциация с жълтата брошура. Той не провокира истерични пристъпи и не превъзбужда, в противен случай. Жълтото кара мозъка да спи по-дълго, което способства за отпочиването.
Сребристо
 6 предмета в спалнята ви, които носят неприятен шанс 6 предмета в спалнята ви, които носят неприятен шанс
Спалнята е едно от най-важните пространства в дома, в което човек не трябва да има нищо друго, с изключение на положителна сила и успокоение. Пом...
Може да ви се стори кичозно, само че сребристото е доста уместно за стените в стаята. Много специалисти предлагат подобен колорит в спалнята, тъй като сивото и сребристото също спомагат за удължаването на съня. За повече успокоение и добър сън през нощта изберете сребрист цвят.
Оранжево
Мислите, че оранжевото провокира възбуденост и активност, само че в действителност това напълно не е по този начин. Топлите цветове, към които се причислява и оранжевото, подтикват отпущането и успокояването на организма.
Бяло
Бялото е другият най-използван цвят за болнични заведения. Досещате се, че това още веднъж не е инцидентно. Белият цвят внася непорочност, баланс в силата на помещението и абстрахира от натоварването през миналия ден.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР