Русия предупреди Европейския съюз, че ако наложи ограничения на руските

...
Русия предупреди Европейския съюз, че ако наложи ограничения на руските
Коментари Харесай

Захарова: Ако ЕС санкционира руските медии, същото чака и западните журналисти в Русия

Русия предизвести Европейския съюз, че в случай че наложи ограничавания на съветските медии, тогава западните кореспонденти в Русия ще почувстват бърз, недодялан и мъчителен отговор от Руската страна. Това заяви " Ройтерс ". На 6 май Bloomberg съобщи, че вицепрезидентът на Европейската комисия Вера Йоурова е споделила, че Европейски Съюз ще глоби " Гласът на Европа ", дружно с " Российская газета ", " Риа Новости " и " Известия ".

Мария Захарова, горовител на съветското външното министерство, предизвести, че западните репортери ще " почувстват отговора ", в случай че Европейски Съюз предприеме дейности против съветските медии.

" Ако тези ограничения бъдат подхванати против съветските медии и публицисти, тогава, без значение, че западните репортери няма да желаят, те също ще би трябвало да почувстват нашите ответни ограничения ", сподели Захарова, като добави, че отговорът " ще е мъчителен ".

Говорителката на външното министерство акцентира, че всеки ход за ограничение, на която и да е съветска медия, незабавно ще докара до отговор в Русия против западни репортери.

" Ако единствено една съветска медия бъде подложена на неоправдани ограничавания, тогава тя ще рикошира против сътрудниците им тук в Русия, имам поради западните публицисти ", довърши Захарова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР