Целият ресурс на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е

...
Целият ресурс на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е
Коментари Харесай

Младен Маринов: Целият ресурс на СДВР е ангажиран с нападението над Иво Никодимов

Целият запас на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е зает с изясняването на случая към нападението на журналиста Иво Никодимов. В момента е заварден по-голям периметър на мястото, на което е станал случаят, търсят се следи и улики, с цел да се открият причинителите. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
„ Няма данни да е получавал предварителни закани, а и той самият не свързва нападението със своята работа като публицист и не се сеща за някакъв спор, който да докара до такава хулиганска демонстрация. Всичко сочи, че експанзията е непредизвикана, нямаме данни да е за обир. Работим по главната версия – хулигански подбуди и голословна експанзия, сподели Младенов. Той добави, че на стадия няма данни, с цел да се прави връзка сред вчерашната експанзия, проявена по отношение на две столичанки в региона на бул. “Драган Цанков “, оперативно-издирвателните дейности по случая не престават. Младенов увери, че полицията подхваща ежедневно ограничения против случаите на експанзия.
Директорът на Групово дело „ Национална позиция “ Христо Терзийски добави, че чиновници на основната дирекция оказват подпомагане и поддръжка на сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи при изясняването и следствието на случаите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР