Цели 5 години след като стана майка за първи път

...
Цели 5 години след като стана майка за първи път
Коментари Харесай

Лора Крумова: Мислех, че задържам вода, а се оказа, че съм бременна

Цели 5 години откакто стана майка за първи път водещата на „ Събуди се ” Лора Крумова още веднъж е бременна, научи HotArena. Журналистката съумя да опази тайната за това събитие много дълго от феновете си и като нищо по сходство на английската певица Адел можеше да го разгласи чак след раждането, в случай че не бе желанието й да си почине преди огромния ден.

„ Лора не е от хората, които споделят доста за персоналния си живот. Толкова години се пази от това, че в този момент нямаше никакво желание да се трансформира. Дори за самата нея бременността й пристигна много изненадващо ”, разкриват близки до водещата, която към този момент се е отдала на майчински мерки и релакс.

Второто бебе на водещата е огромна изненада за всички , в това число и за нея и обичания й мъж Сотир. Макар след появяването на сина им постоянно да се разясняваше, че Лора няма да спре до тук, очакванията за втори правоприемник дълго не се осъществиха.  Мнозина даже допускаха, че Лора има проблем да зачене от обичания си мъж. Нищеше се, че може да е претърпяла съществени хормонални промени след първата си бременност – една от аргументите по този начин и да не може да отслабне. „ Иска ми се да не съм толкоз едра, само че не мога да се оправя с това ”, призна преди години Крумова, с което още един път даде мотив за догадки за аргументите да стои в категория 80 кг.

За благополучие тежестта не оказа никакви спънки на водещата да стане майка отново. Слуховете, че има репродуктивни проблеми се оказаха пресилени и скоро водещата ще стане майка за повторно. С това ще извърши огромната фантазия на мъжа си да имат още едно хлапе – проект, който двамата имали още при започване на връзката си.  Щастливата двойка е дружно не от през вчерашния ден, а опитите й да се снабди с първия си правоприемник продължиха отчайващо дълго. На Сотир и Лора им коствало 5 години, с цел да станат родители за първи път – тъкмо толкоз колкото лиши и второто зачатие на Крумова. Този път обаче тя надалеч не възнамерявала по този начин добре бременността си. В първия месец даже решила, че изпуска месечния си цикъл поради стрес. Когато качила няколко кг за две седмици пък се успокоила, че просто задържа вода. Чак откакто минало цялостен месец от забавянето на минструацията й, тя се решила с принуда да отиде на доктор, обезпокоена, че можа в действителност хормоните й да не са в ред. 

„ Тя криеше доста добре неразположението си от всички. Притеснявала се до 4 месец, че може нещо неприятно да се случи. Едва по-късно показа на някои по-близки сътрудници, само че държеше всичко да си остане загадка досега, в който ще стане от стола си в предаването ”, допълват осведомени.
Разбира се, най-щастлив от развоя на събитията бил бъдещият батко – поотрасналият наследник на телевизионерката, който от дълго време врънкал за братче или сестричка. С татко му даже се обединили и дружно навивали Лора за още едно момче в фамилията, та да се забавляват по рискови пътешествия с каравана, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР