БАЛТИМОР (AP) — Надпреварата за кмет на Балтимор през 2024

...
БАЛТИМОР (AP) — Надпреварата за кмет на Балтимор през 2024
Коментари Харесай

Сегашният кмет на Балтимор се изправя срещу познат съперник на първичните избори на Демократическата партия

БАЛТИМОР (AP) — Надпреварата за кмет на Балтимор през 2024 година включва познати лица и обвинявания в корупция — две постоянно срещани тематики в дългата история на политически кавги в града.

На първичните избори на Демократическата партия във вторник, сегашният президент Брандън Скот се изправя против някогашния кмет Шийла Диксън, чийто мандат беше скъсен през 2010 година, откакто тя подписа съглашение за заграбване на подаръчни карти, предопределени за небогати фамилии. И двамата претенденти се кандидатираха и през 2020 година, като в последна сметка Скот победи Диксън с дребна преднина.

Победителят от първичните избори ще бъде считан за непостижим любимец на общите избори през ноември в мощно демократическия град.

Обществената сигурност се трансформира в централен въпрос в акцията за 2020 година и остава основна противоречива точка този път. Балтимор непрекъснато се подрежда измежду градовете с най-голямо принуждение в нацията, само че процентът на убийствата е намалял доста през последните няколко месеца...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР