Независимо от критиките, които се изсипаха по техен адрес заради

...
Независимо от критиките, които се изсипаха по техен адрес заради
Коментари Харесай

Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл

Независимо от рецензиите, които се изсипаха по техен адрес поради това, че доста медии видяха " кралска обиколка " в визитата на Хари и Меган в Нигерия, то се оказа в действителност сполучливо. Особено на фона на късата и оставилия горчив усет аудиенция на принца в родината му ден по-рано.
 Принц Хари още веднъж до Меган, откакто беше пренебрегнат в родината си
Принц Хари още веднъж до Меган, откакто беше пренебрегнат в родината си

Херцозите на Съсекс дойдоха в Нигерия

Херцозите на Съсекс прекараха в африканската страна едвам три дни, само че те бяха задоволителни, с цел да станат съществена тематика в локалните медии и блогове, да се включат в няколко начинания в Абуджа и Лагос, и да получат цялата обич, която не получиха във Англия.

И последното значително се държи на Меган Маркъл. През 2022 година тя заяви, че си е направила ДНК тест, който е посочил, че генетично тя е 43 % нигерийка. Това беше едно от нещата, с които тя съумя да завоюва хората в Нигерия.
 Снимка 664844

Тя взе участие в събитие на жените-лидери дружно с доктор Нгози Оконджо-Ивеала от Световната комерсиална организация. Именно там Меган показа, че за нея да бъде частично нигерийка значи да е " смела, устойчива, уверена, мощна, красива ".
 Снимка 664845

Съпругата на принц Хари отдаде респект на корените си и на Нигерия, като носи облекла и бижута от локални дизайнери. Червената рокля от конференцията на дамите е на марката Orire.
 Снимка 664843

В различен ден беше в синя пола от обичаен локален плат на Regalia by FAL, а на последния коктейл в Абуджа носеше обеци, подарени й по време на визитата в Нигерия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР