Това, от което бяхме шокирани, е, че колегите от Възраждане

...
Това, от което бяхме шокирани, е, че колегите от Възраждане
Коментари Харесай

Атанасова отговори на Петков: Има само два варианта пред ПП-ДБ

Това, от което бяхме шокирани, е, че сътрудниците от " Възраждане " ни обясниха какво им е предлагано, когато държавното управление падна поради избор на съмнение, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, след срещата с партията на Костадинов.

„ Ще отговоря с огледална оферта. За тях обаче има единствено два разновидността “, отговори задочно Атанасова на Кирил Петков от ПП-ДБ, който по-рано сложи пред най-голямата коалиция три избора - поддръжка от Движение за права и свободи, избори или осъществяване на мандата на " Промяната ".

Според нея първият вид на ПП-ДБ е да поддържат програмата на " България след рецесиите: План за възобновяване " с първия мандат за сформиране на държавно управление. Вторият са изборите.

Те нямат алтернатива да си избират каквото и да е. " Възраждане " им отхвърлиха, Има Такъв Народ им отхвърли, Движение за права и свободи им отхвърли. Българска социалистическа партия към момента сякаш не са споделили изрично дали биха подкрепили мандат на " Продължаваме промяната ", акцентира Атанасова.

Тя напомни, че през вчерашния ден Движение за права и свободи оповестиха, че повече няма да водят диалози с тях, тъй като са ги пренебрегнали.

„ От нас не желаят присъединяване на споделена отговорност, желаят единствено да ги направляваме законодателно. Вторият им вид е избори. Кой има повече разновидности? “, попита риторично тя.

Относно диалозите сред и " Възраждане ", Атанасова още веднъж акцентира, че по част от тематиките двете обединения имат съществени разлики - това било част от позиционирането им като евроатлантически или не.

Това, че ние сме първи, неведнъж сме казвали, е по волята на българските жители. Те са натоварили с отговорност и останалите политически партии. Ако някой надменно не разчита вота на българите, че никой не може да бъде самодостатъчен, че никой не е претрупан с мандат от 121 гласа, с цел да ръководи, то съгласно мен бърка за мъдростта на българския народ, добави още Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР