Днес приключи регистрацията на страните за участие в 77-ата Световна

...
Днес приключи регистрацията на страните за участие в 77-ата Световна
Коментари Харесай

Тайван не получи покана за участие в 77-ата Световна здравна асамблея

Днес завърши регистрацията на страните за присъединяване в 77-ата Световна здравна асамблея. Тайван не е получил покана за присъединяване в нея. Тайванската Демократична прогресивна партия съобщи, че без присъединяване на Тайван в нея интернационалната система за профилактика ще е непълна.

В коментар на това представителят на Външно министерство на Китай Уан Уънбин съобщи на конференция през днешния ден, че по въпроса за присъединяване на Тайван в действия на интернационалните организации, в това число и Световната здравна организация, Китай постоянно е на мнение, че би трябвало да се следва правилото за един Китай. Това е в сходство с резолюция на Организация на обединените нации №2758 и WHA25.1 на Световната здравна асамблея. Без позволение на Централното държавно управление на Китай тайванският регион няма никакво съображение, претекст и право да взе участие в СЗА.

При предпоставката на правилото за „ един Китай “ китайското централно държавно управление е направило разпореждане за присъединяване на Тайван в световни здравни каузи. Фактите демонстрират, че централното държавно управление е откровено към разрешаването на здравни въпроси и загрижено  за тайванските сънародници. Мерките са действителни и правата и ползите на тайванските сънародници са обезпечени. „ Принципът за „ един Китай “ се употребява с поддръжка на интернационалната общественост и е в сходство с епохата. „ Провокацията за правилото няма бъдеще “, съобщи Уан Уънбин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед44356 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед42652Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед61020Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед24927Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18866Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78534Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77597„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77277 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР