На 13 май генералният секретар на ООН Антониу Гутериш излезе

...
На 13 май генералният секретар на ООН Антониу Гутериш излезе
Коментари Харесай

Гутериш категорично осъди нападението срещу служители на ООН в Рафа

На 13 май генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш излезе с изказване, в което оповестява за случай със чиновници на Департамента на Организация на обединените нации за сигурност и сигурност (DSS). При тяхно посещаване на болница в Рафа, автомобилът на чиновниците е бил атакуван, при което е умрял един от тях, а още един е ранен.

Гутериш осъди всички офанзиви против филантропичен личен състав на Организация на обединените нации и прикани за цялостно следствие по въпроса. Той изрази съболезнования на фамилиите на починалите чиновници. В изказването си генералният секретар на Организация на обединените нации също по този начин още веднъж прикани за неотложно филантропично преустановяване на огъня и освобождение на всички заложници. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед44356 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед42652Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед61020Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед24927Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед18866Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78534Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77597„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77277

Източник: pogled.info


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР