Това обясни Борислав Сандов от Демократична Бългаприя в Честно казано

...
Това обясни Борислав Сандов от Демократична Бългаприя в Честно казано
Коментари Харесай

Ревизори: Комисията по ревизия показа, че Борисов има много какво да крие

Това изясни Борислав Сандов от " Демократична Бългаприя " в " Честно казано с Люба Кулезич " по

" Иван Ангелов е индивидът, който забърка Бойко Борисов в това ", добави Сандов.

Димитър Ошавков от " Изправи се! Мутри вън ", също инспектор от комисията разяснява, че това, което най-вече го е шокирало е фактът, че бизнес кръга към Борисов възприема този метод на работа за нещо толкоз просто и обикновено. " Аз желая да обърна внимание за част от работата на тази комисия. Ние знаем, че е имало такива комисии и преди, само че за първи път с висок медиен интерес има толкоз огромни разкрития ".

45-тото Народно заседание ще бъде запомнено с комисията по проверка. Пълното й име беше " Временна парламентарна комисия по инспекцията за злоупотреби и нарушавания при изразходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и сдружения с повече от 50% държавно присъединяване през последните 10 години ".

Бизнесменът Светослав Илчовски приказва за рекет, с присъединяване на премиера Бойко Борисов. Беше изслушана и Петя Аврамова - районният министър в оставка, за ръководството на сдружение " Автомагистрали ", активността на " Български ВиК холдинг " и осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост на жилищни здания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР