Това каза Светла Несторова, председател на УС на Асоциацията на

...
Това каза Светла Несторова, председател на УС на Асоциацията на
Коментари Харесай

Клиентите на фалиралата ЗК Олимпик трябва веднага да потърсят нов застраховател

Това сподели Светла Несторова, ръководител на УС на Асоциацията на българските застрахователи, в студиото на телевизия " Блумбърг ".

От събота сутринта -18-ти август, клиентите на " Олимпик " няма да имат застрахователно покритие, тъй като то ще бъде прекъснато. Последствията от това са съществени както от позиция на отбрана, по този начин и от законов аспект, предизвести специалистът.

" Това, което би трябвало да създадат хората, е, че незабавно (от днес) би трябвало да беседват с медиатор и да отидат да си създадат застраховка " Гражданска отговорност " при различен осигурител преди събота ", посъветва Несторова.

" Портфейлът, за който приказваме от към 200 хиляди полици " Гражданска отговорност ", е напълно по силите на пазара сега. Той е отмерено разпределен сред огромен брой застрахователни медиатори на територията на цялата страна. Срокът, с който разполагаме, е напълно задоволителен, само че този път хората да сортират деликатно застрахователя си ", сподели специалистът.

Светла Несторова изясни, че на клиентите на " Олимпик " са обезпечени заплащанията при настъпили пътнотранспортни катастрофи в интервала до 18 август, тъй като по кипърското законодателство кипърският гаранционен фонд има задължението да изплаща компенсации по такива застрахователни събития.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР