Топ имената на бТВ Антон Хекимян и Венелин Петков се

...
Топ имената на бТВ Антон Хекимян и Венелин Петков се
Коментари Харесай

Хекимян и Венелин Петков пиянстват заедно - slava.bg

Топ имената на бТВ Антон Хекимян и Венелин Петков се демонстрираха в необикновена за тях светлина.

Най-известните водещи и кореспонденти на малкия екран щурмуваха нощна София и изпиха десетки литри корав алкохол във връзка рождения ден на новинарския блок на медията.

По случай "19 години БТВ Новините " в столично заведение се събраха Антон Хекимян, Цветанка Ризова, Биляна Гавазова, Николета Маданска, Гена Трайкова, шефът на новините - Венелин Петков и десетки други публицисти, оператори и монтажисти. От огромния ваучър отсъстваха единствено Виктория Петрова и Юксел Кадриев, които в това време са били дежурни в студиото и след късната емисия били извънредно изтощени, с цел да се причислят към запоя.

От пиянските фотоси на ТВ звездите се вижда, че градусите на празненството са се вдигнали до краен лимит и преносно, и безусловно. Облеченият в светла риза Венелин Петков театралничи около обилната торта-изненада потен, а Цветанка Ризова в края на купона е единствено по нищожен потник.

На годишния ваучър на малкия екран обаче нито една от звездите не е пристигнала с половинката си. Изключение били единствено тези, които имат връзки с сътрудници, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР