“Следващото Народно събрание има нужда от хора като Илиан Георгиев

...
“Следващото Народно събрание има нужда от хора като Илиан Георгиев
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Следващото Народно събрание има нужда от хора като Илиан Георгиев

“Следващото Народно заседание има потребност от хора като Илиан Георгиев ” – с тези думи се обърна през днешния ден към гласоподавателите Любен Дилов-син, който дойде в Благоевград дружно с останалите водачи на Движение ‘Гергьовден ” Георги Захариев и Себастиан Таджер В събитието взе присъединяване и регионалният водач на Движението Ивайло Червилов

От Движението са уверени, че в регионален център като Благоевград би трябвало да има представител в Народното събрание и са на мнение, че Илиан Георгиев е достойният претендент.

“Гергьовден на изборите поддържа Илиан Георгиев в цялата област. Важно е Благоевград да има народен представител в идващото Народно заседание. То ще е доста значимо, доста мъчно. Последните 9 месеца бе значимо, че действително парламентарните комисии бяха по-силни от министерския съвет. Много е евентуално идващият Парламент да работи по същия метод – изпълнителната власт да не бъде свръхсилна а парламентарните комисии да са доста значими. Илиан Георгиев с неговата експертиза ще бъде доста подобаващ за Народното събрание. Щастливи сме, че ГЕРБ са издигнали подобен човек и ние на драго сърце ще го подкрепим. ”, сподели още Любен Дилов-син.

Кандидадът за депутат под номер 2 в листата на ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев благодари за поддръжката, която е доста значима за него и съобщи, че е значимо ГЕРБ да си върне позициите, които бяха изгубени през последните три години. Според него е действително обединението да работи за това да има петима депутати в идващия парламент. Той благодари за доверието на структурата и управлението.

“Благодаря за поддръжката на сътрудниците от Гергьовден. За мен това значи извънредно доста. Важна поддръжка. Съвместно ще работим, с цел да реализираме повече. Всеки един от нас желае едно – по-добър, по-качествен и по-достоен живот за всеки българин. Няма да е елементарно, обстановката е тежка след толкоз избори. Надявам се след тази неустановеност и неустойчивост 50. Народно заседание да бъде стабилно. Ще дадем всичко от себе си за това. Важно е страната най-сетне след три години да тръгне в позитивна посока. ”, добави Илиан Георгиев.

Той добави още, че в диалози с него хората декларират, че са обезпокоени поради неустойчивостта и хаоса през последните години.

Илиан Георгиев прикани гласоподавателите да поддържат Коалиция ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината и персонална преференция 102.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР