Тежка раздяла преживя една от участничките във Фермата: Нишката на

...
Тежка раздяла преживя една от участничките във Фермата: Нишката на
Коментари Харесай

Актрисата Валерия Колева се раздели с Фермата

Тежка разлъка претърпя една от участничките във Фермата: Нишката на живота, а тимът й регистрира най-големия си неуспех на Арената от началото на деветия сезон. Актрисата Валерия Колева се сбогува вечно с приключението, откакто нейният отбор Елбетица беше победен с 1 на 14 от Канатица в отборния елиминационен двубой. Драматичната загуба пречупи духа на зелените, които при започване на предаването стартираха като по-силния и обединен отбор. 

 

„ Въобще не ми се потегля, обожавах да играя тази игра “, сподели Валерия, мощно разочарована, че не може да продължи напред и че не получи задоволително мощна поддръжка от дамите в тима си. До последния миг участничките в Елбетица се колебаеха дали да се обединят и да изгонят представител на мощния пол. В последна сметка те избраха да запазят мъжете. Валерия беше отстранена с гласоподаване незабавно след инфарктния екипен двубой.

 
Бившата художествена гимнастичка и сегашна актриса се изправи като новобранец на Арената дружно с двама опитни в борбите нейни съотборници - артиста Петър Петров и сервитьора Андрей Стефанов. От Канатица им се опълчиха оперният артист Борис Добрев, земеделецът Кенан Асил и собственичката на автокъща Лилия Ел Абани.  

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР