Започнаха силни репресии срещу хора, които нелегално предават поточно телевизия

...
Започнаха силни репресии срещу хора, които нелегално предават поточно телевизия
Коментари Харесай

Предупреждение за глоба от 50 000 британски лири за потребителите на Amazon Fire TV Stick, тъй като силната репресия означава, че набезите в дома са „неизбежни“

Започнаха мощни репресии против хора, които незаконно предават поточно телевизия – с високопоставени набези против противозаконни интервенции.

Властите на Обединеното кралство работят за битка с закононарушението, изключително полицейския отдел за закононарушения против интелектуална благосъстоятелност (PIPCU). Те работят взаимно с доставчиците на интернет услуги и напъните се усилиха, защото Законът за цифровата стопанска система беше признат през 2017 година - което докара снабдители и фенове на противозаконни услуги за стрийминг, атакувани от организации.

Законодателството даде закон на Обединеното кралство управляващите по-стабилни принадлежности за нападателно гонене и наказателно гонене на забърканите в цифровото пиратство. В Обединеното кралство противозаконното предаване е закононарушение според закона за авторското право.

Извършителите могат да получат големи санкции и отнемане от независимост с условия до 10 години. Лица, за които е открито, че популяризират противозаконни потоци, са изправени пред гл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР