Малкият Адриан, който беше малтретиран жестоко от пастрока си,

...
</TD
> Малкият Адриан, който беше малтретиран жестоко от пастрока си,
Коментари Харесай

Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи на градина в Германия

Малкият Адриан, който беше измъчван грубо от пастрока си, към този момент върви на детска градина в Германия. Това сподели пред " Телеграф “ юрист Васил Попов, процесуален представител на хлапето. 

" Момченцето е добре. Играе, скача “, добави бранителят. По думите му то продължава да върви на психолог, психиатър, а татко му споделил, че ще му бъде назначен интеграционен експерт в забавачката.

Голямата рана на главата е зараснала, само че предстоят още пластични интервенции. 

Зверството

За зверството е упрекнат пастрокът на хлапето Петър Чернев. Той бе арестуван при започване на годината и към момента е в ареста. От главата на детето липсваше много огромно парче кожа.

Първоначално за издевателството бе задържана и майката на хлапето Стела Алексиева, само че по- късно тя бе пусната.

В петък пък Чернев изиска районните магистрати в Пловдив да променят мярката му за неотклонение и по този начин той да напусне килията. Съдът обаче отхвърли молбата му. Определението не е дефинитивно и може да се апелира пред областен съд.  

Обвинения

Разследването по случая е на финалната права. Обвиненията против Чернев с изключение на за телесна щета са за мъчение, държане на наркотични субстанции и закана в изискванията на домашно принуждение.

След издевателството момченцето лежа в болница, където му бяха направени няколко пластични интервенции. След като схванал за случилото се, биологичният татко на Адриан се прибра от Германия.

Мъжът изиска да получи родителските права над сина си. Той искаше да заведе момчето в Германия, където да го отглежда. В последна сметка Адриан бе поверен на баща си и от няколко месеца към този момент е там.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР