Председателят на комисията по външни отношения на Сената, сенатор Бен

...
Председателят на комисията по външни отношения на Сената, сенатор Бен
Коментари Харесай

Висшият демократ в Сената се присъединява към нарастващия хор от законодатели, които се отказват от Байдън относно Израел

Председателят на комисията по външни връзки на Сената, сенатор Бен Кардин, D-Md., сподели в петък, че военната помощ за Израел би трябвало да продължи в отдръпване от позицията на Белия дом.

В изказване Кардин сподели, че не е склонен с президента Байдън, който заплаши да спре офанзивна помощ от Израел, в случай че продължи с наземна инвазия в южната част Град Рафа в Газа, където милиони палестинци са потърсили леговище от войната.

„ Въпреки че най-новият отчет по отношение на Израел по NSM-20 провокира угриженост, аз съм склонен с неговата оценка, че Израел не е нарушил интернационалното филантропично право и че военната помощ в поддръжка на сигурността на Израел остава в полза на Съединени американски щати и би трябвало да продължи ", сподели Кардин.

„ В това отношение не съм склонен с неотдавнашното решение на президента Байдън “, сподели той.

Сен. Бен Кардин (D-MD) приказва пред кореспонденти пред залата на Сената на Капитолийския рид на 23 април 2024 година във Вашингтон, окръг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР