За сериозна ВиК авария в Смирненски, сигнализираха читатели на TrafficNews.

...
За сериозна ВиК авария в Смирненски, сигнализираха читатели на TrafficNews.
Коментари Харесай

Строителите, оставили района на Модър-Царевец без ток, засегнали и ВиК тръба

За сериозна ВиК повреда в Смирненски, алармираха читатели на TrafficNews. Оказва се, че при осъществяването  на ремонтни действия в региона на Модър-Царевец, строителите, които през вчерашния ден прекъснаха кабели, са засегнали и ВиК тръба.
Прочетете още
През вчерашния ден голям брой търговски обекти, ситуирани по улицата, описаха пред наш кореспондент, че са били  принудени да затворят, тъй като през полвината ден са били без ток. Без електричество бяха оставени и доста семейства, само че през следобедните часове електроподаването  бе възобновено. Днес обаче, част от региона е залят с вода, която блика към мястото, където се правят ремонтните действия.

Медията ни се свърза в ВиК- Пловдив, а от там обявиха, че с изключение на прекратени кабели, през вчерашния ден е било скъсано и ВиК отклоняване на избрана постройка в региона.От водното сдружение оповестиха, че  строителите са оставили кофата на един от багерите върху бликащата вода и по този начин дейностите на чиновниците от ВиК са били възпрепятствани.

Въпреки това, те твърдят, че ще създадат всичко допустимо до края на деня повредата да бъде отстранена.

Снимка:Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР