Тъй като крипто пазарът се развива, естествено е потребителите да

...
Тъй като крипто пазарът се развива, естествено е потребителите да
Коментари Харесай

ChatGPT направи тези 3 шокиращи прогнози за цените на Dogecoin, Tradecurve и Chiliz

Тъй като крипто пазарът се развива, естествено е потребителите да търсят информация и ценови прогнози за някои от най-добре представящите се криптовалути и да видят с какво те се отличават от останалите. 

Поради тази причина попитаха ChatGPT, като поискахме от чатбота да предвижда бъдещето на Dogecoin, Tradecurve и Chiliz въз основа на своята технология за планиран изкуствен интелект. Нека разгледаме всички резултати, с цел да може всеки вложител да вземе добре осведомено решение за бъдещите си вложения.

  > КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА <



Бъдещето на Dogecoin съгласно ChatGPT

Първо, ChatGPT бе запитан да опише всичко, което може да извлече за бъдещето на криптовалутата Dogecoin. Чатботът означи, че е мъчно да се предскаже бъдещето на монетата, защото е нестабилна, само че означи, че следните аргументи биха могли да допринесат за бъдещото ѝ повишаване:

  • Общото положение на крипто пазара
  • Приемането на Dogecoin от предприятия и физически лица
  • Постоянната поддръжка от страна на общността на Dogecoin
  • Продължаваща поддръжка от страна на Илон Мъск и други известни персони
  • Растежът на екосистемата Dogecoin

ChatGPT също по този начин даде две евентуални вероятности за цената на Dogecoin, като съгласно бичата прогноза тя ще доближи $1.74 до края на годината, а съгласно мечата – ще се намали до $0.35.  

Към 28 юни 2023 година Dogecoin се търгува на стойност $0.065797. Когато разгледаме седмичното показване на Dogecoin, най-ниската му точка беше към $0.061081, до момента в който най-високата му точка беше на $0.068472. През последните седем дни Dogecoin означи нарастване на цената си със 7.1%.

Chiliz (CHZ) и ценова вероятност на токена въз основа на данни от ChatGPT

На въпроса за бъдещето на Chiliz ChatGPT означи, че това също е волатилна криптовалута, само че че има голям брой аспекти, които могат да повлияят позитивно на цената ѝ, в това число:

  • Цялостното положение на крипто пазара.
  • Приемането на CHZ от спортни тимове и лиги
  • Пускането на нови функционалности и артикули от страна на Socios.com
  • Продължаващата поддръжка от страна на Лионел Меси и други известни персони

Коментирайки евентуалните ценови вероятности, ChatGPT означи, че най-високата точка ще бъде при $1.40, до момента в който най-ниската може да бъде на $0.20.  

Към 23 юни 2023 година Chiliz се търгува на стойност $0.074821. През последните седем дни Chiliz видя най-ниската си точка на $0.065497, а най-високата си точка – на $0.078286. През миналата седмица общото нарастване на цената на Chiliz беше 13.6%.

ChatGPT предвижда, че Tradecurve може да скочи 100 пъти при стартирането си

Освен за Dogecoin и Chiliz, попитахме ChatGPT и за бъдещето на Tradecurve. Чатботът, ръководен от изкуствен интелект означи, че цената може да бъде нестабилна, защото това е нов план, само че изброи съответни аргументи, заради които цената му може да нарасне, в това число:

  • Инерцията на стадия на предварителна продажба
  • Приемането на TCRV от предприятия и физически лица
  • Пускането на нови функционалности и артикули върху борсата Tradecurve
  • Продължаващата поддръжка на децентрализацията в блокчейн пространството

Като се има поради това, бичата прогноза за TCRV до края на 2023 година е на стойност $1.8 . Tradecurve към този момент получи доста внимание от страна на вложители и търговци, а от четвърти стадий на предварителната продажба 1 TCRV токен коства $0.018 . Очаква се при началото на пети стадий да настъпи повишаване с към 40% , защото цената ще се повиши до $0.025 .  

Борсата вкарва нововъведения спрямо централизираните аналози, като не изисква прекосяване през процеси за опознаване на клиентите (KYC) и дава опция на всеки, от всяка точка на света, за достъп до борсата. Потребителите могат просто да си създадат сметка, да подават криптовалута и да я употребяват като поръчителство, когато търгуват.

Освен това има и доста новаторски функционалности, като ръководени от изкуствен интелект ботове за търговия, отбрана от негативен баланс, система за доказване на запасите (PoR) за повишение на прозрачността и специфична академия за търговия за начинаещи.  

Въз основа на актуалната динамичност на предварителната продажба, при която на четвърти стадий към този момент са продадени над 33,344,931 TCRV токена, и на обстоятелството, че потребителите могат да търгуват с криптовалути, както и с всевъзможни други деривати, TCRV е на път да повиши цената си 100 пъти .

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на плана тук:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР