Старши треньорът на Спартак (Москва) Олег Кононов разкри причините, поради

...
Старши треньорът на Спартак (Москва) Олег Кононов разкри причините, поради
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак коментира раздялата с Ивелин Попов

Старши треньорът на Спартак (Москва) Олег Кононов разкри аргументите, заради които клубът се раздели с Ивелин Попов. По-рано през днешния ден българският национал разтрогна контракта си с най-популярния съветски клуб, а с изключение на него като свободни сътрудници си потеглят Роман Ерьоменко и Марко Петкович.

" Разделяме се с Попов, тъй като не мога да му подсигурявам титулярно място. Той е потвърден футболист и имаше своя принос за извоюваната купа, само че напоследък не играеше толкоз постоянно, колкото желае ", изясни Кононов.

Ивелин Попов: «#Спартак навсегда останется в моем сердце»

Болгарский полузащитник дал прощальное интервью нашему сайту. Выступая за красно-белых с 2015 года, Попов сыграл в 97 матчах и забил 9 мячей.

Подробнее: https://t.co/W60pQVM3YZ#ИвелинПопов #Spartak pic.twitter.com/hymKjSFLkU
— FC Spartak Moscow (@fcsm_official) 8 януари 2019 година
Наставникът на Спартак съобщи още, че се надява халфовете Жано Ананидзе и Артьом Тимофеев да бъдат преотстъпени на други тимове, където да имат повече шансове за изява. Най-вероятно двамата ще доиграят сезона в Криля Советов. Ветеранът Александър Самедов също ще подпише със самарци.

За първия зимен лагер в ОАЕ ще пътуват и контузените Артьом Ребров, Салваторе Бокети, Аандрей Ешченко и Самуел Жиго. Всички те ще продължат възобновяване си в Дубай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР