Третото класиране ще продължи от 24 юни до 5 юли.

...
Третото класиране ще продължи от 24 юни до 5 юли.
Коментари Харесай

На 20 май започва регистрацията за прием в детските градини и подготвителните групи в училищата

Третото класиране ще продължи от 24 юни до 5 юли. След привършване на електронния банкет и при съществуване на свободни места за всички възрастови групи в детските градини те ще се афишират информативно в електронния указател за банкет и в уеб страниците на детските градини. Кандидатстването за тях става на място, като класирането се прави по входящ номер.

Информация по отношение на записването и електронния банкет родителите могат да получат на адрес. На уеб страницата е оповестен график на дейностите за банкет за образователната 2024/2025 година В рубриката " Указания " родителите могат да намерят най-често задаваните въпроси и отговори по отношение на приема, както и телефони за връзка с специалисти от Дирекция " Образование и юношески действия " към Община Варна.

След привършване на електронния банкет в рубриката " Актуално " на електронния указател ще бъдат обявявани регулярно свободните места за всички възрасти. За тях родителите ще имат опция да аплайват на място в мечтаната детска градина. Класирането на признатите деца е по входящ номер. В системата електронно ще се записват заявки за образователната 2024/2025г.

Повече информация за приема родителите могат да получат на тел. 052 820 262 и тел.052 820 187.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР