Загиналият младеж при жестоката катастрофа в Пловдив е син на

...
Загиналият младеж при жестоката катастрофа в Пловдив е син на
Коментари Харесай

Жестоката катастрофа в Пловдив: Загиналият млад шофьор е син на служител на КАТ

Загиналият юноша при жестоката злополука в Пловдив е наследник на чиновник на КАТ, който работи в бранш „ Регистрация на коли “, потвърдиха за bTV от полицията.

Тежкият случай стана рано тази заран към 3:30 ч. на бул. „ Руски “ и лиши живота на двама млади – 21-годишно момче и 20-годишно момиче. Мощен джип се е врязал с висока скорост в дървета. Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. „ Шести септември “.

Изненадващо лидерът е изгубил ръководство над автомобила, качил се е на разграничителната линия и с висока скорост се е блъснал в няколко чинара.

 Двама младежи починаха при тежка злополука в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО) България 2 мин. Двама младежи починаха при тежка злополука в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)  Верижна злополука в тунел „ Люлин “ в София (ВИДЕО) България 2 мин. Верижна злополука в тунел „ Люлин “ в София (ВИДЕО)  9 потърпевши след преден удар сред бус и тир (СНИМКИ и ВИДЕО) България 1 мин. 9 потърпевши след преден удар сред бус и тир (СНИМКИ и ВИДЕО)  Товарен автомобил удари кола на Е-79 край Благоевград (СНИМКИ) България 1 мин. Товарен автомобил удари кола на Е-79 край Благоевград (СНИМКИ)  Двама младежи починаха при тежка злополука в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО) България 2 мин. Двама младежи починаха при тежка злополука в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)  Верижна злополука в тунел „ Люлин “ в София (ВИДЕО) България 2 мин. Верижна злополука в тунел „ Люлин “ в София (ВИДЕО)  9 потърпевши след преден удар сред бус и тир (СНИМКИ и ВИДЕО) България 1 мин. 9 потърпевши след преден удар сред бус и тир (СНИМКИ и ВИДЕО)  Товарен автомобил удари кола на Е-79 край Благоевград (СНИМКИ) България 1 мин. Товарен автомобил удари кола на Е-79 край Благоевград (СНИМКИ)

На място е умрял 21-годишният водач и 20-годишната му спътница на предната седалка. Приятелите им – момче и момиче на 22 години, които са се возили откъм гърба, са в болница. По-тежко е положението на момичето.

От удара автомобилът се разцепил на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвърчала на пътното платно.

Снимка: Емил Кацаров

Четири екипа – два избавителни и два противопожарни, са били изпратени, с цел да режат колата и да извадят ранените и починалите.

В този миг клон се е стоварил върху чиновник на пожарната. Мъжът е на 56 години, оказана му е помощ и е настанен в болница в клиника по ортопедия.

„ Чух някакъв звук, наподобяваше злополука, аз съм на 80-100 м от случилото се, след това и сигналите на кола за спешна помощ или пожарна. Не гадаех, че е нещо тук до нас. Сега ги виждам и напряко съм потресена – всичко е смазано, тревата, дърветата. Много тъпо, млади, млади. Моето внуче към 2:10 ч. се е прибрало. На 100 метра от нас живее, шанс е, че не е било на булеварда в този миг “, описа Мария Милева.

Снимка: bTV

„ Така като виждам тук това е с 200 км/ч. Аз съм човек, който обича бързото каране, само че не в града и ви споделям – това е с 200 км/ч “, сподели Кирил Костадинов.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, проверяват се аргументите и събитията, довели до тежкия случай. Предполага се, че водачът се е движил с доста висока скорост. На този стадий не се оповестява каква е формалната такава.

Снимка: Емил Кацаров

Не е ясно на кого е регистриран джипът. На починалия лидер е взета кръвна проба, с цел да се откри дали е карал след приложимост на алкохол, или опиати в кръвта.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР