Явно не само у нас стадионите са в окаяно състояние.

...
Явно не само у нас стадионите са в окаяно състояние.
Коментари Харесай

Made In BG: Водопади на Олд Трафорд!

Явно освен у нас стадионите са в окаяно положение. Колкото и рецензии да получават родните клубове, би трябвало да има и такива на Острова. Измъчените почитатели на Манчестър Юнайтед, които понесоха много огорчения през сезона поради слабите игри на обичания им тим, трябваше да преглътнат още един неприличен миг към вчерашното дерби с Арсенал.

Тимът на Ерик загар Хаг загуби за 14-и път в шампионата през този сезон, само че този път не играта на тима стана обекта на подигравки в обществените мрежи.

The away dressing room at Old Trafford.

It`s becoming an embarrassment now.
— UtdXclusive (@UtdXclusive)

Проблемът бе положението на емблематичния “Олд Трафорд ”, чийто покрив за следващ път протече, а стадионът безусловно се наводни. Много клипове от разнообразни елементи на оборудването демонстрират по какъв начин тук-там са се образували самобитни водопади след проливния дъжд, който се изля в края на мача. Съблекалнята за посетители също протече.

When they say leaky roof Old Trafford… Blimey!!!
— Emma Marie???? (@LiMissP)

От клуба обясниха, че за два часа се е изляло по-голямо количество дъжд, в сравнение с през целия месец май на предходната година. Феновете обаче още веднъж обърнаха взор към дългогодишното ръководство на семейство Глейзър, което за следващ път е нанесло съществени вреди по репутацията на клуба.



Потопът съответства с визитата на водача на Лейбъристката партия сър Кийр Стармър, който е и почитател на Арсенал. Вчера той организира срещи с кмета на Манчестър и новият съсобственик на " алените дяволи " сър Джим Рактлиф.



Една от главните тематики на диалозите е била точно проектът на английския милиардер за построяването на нов стадион, наименуван условно от него “Уембли на Севера ”.

The Old Trafford waterfall????
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)

Паралелно с тези си намрения Рактлиф даде обещание още при договорката с Глейзър 237 милиона паунда за модернизиране на сегашния стадион. Явно обаче тази инвестиция към момента не е направена, или най-малкото не е била задоволителна за решаването на най-належащите проблеми.

— MUFC (@faloon_chrissy)

С доза самоирония пък почитатели на Юнайтед установяваха, че покривът на “Олд Трафорд ” е в същото положение като отбраната на Тен Хаг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР