Животът е прекрасен, но замисляли ли сте кое го прави

...
Животът е прекрасен, но замисляли ли сте кое го прави
Коментари Харесай

Шоколадова наслада за всеки момент от живота

Животът е прелестен, само че замисляли ли сте кое го прави толкоз прекрасен? Въпросът не е сложен – животът ни е прелестен с помощта на фамилията, приятелите, хубавата музика, пътуванията и всички тези моменти, поради които в действителност си коства да живееш.

В днешния забързан свят обаче постоянно нямаме опция да отделим нужното време на хората и нещата, които са най-важни. А дребните жестове могат да значат доста както за нас, по този начин и за околните ни. Независимо от прекарванията – дребни или огромни, ежедневно имаме мотиви да се радваме на живота и да споделяме тази наслада - от събуждането ни вкъщи, прегръдката на децата, любимия човек и аромата на първото кафе, до удовлетворението от добре свършената работа. Възможностите да извлечем положителни страсти са в действителност доста.

 iStock/Getty Images

Често одобряваме тези моменти за даденост и не им обръщаме уместно внимание – а си заслужава да спрем и да им се насладим, даже за минута или две. Ако имате потребност от тласък, който в допълнение да ви подтикне към пълноценно преживяване и шерване на специфичните мигове, ето ви един подобен тласък, освен това апетитен - минута-две е тъкмо толкоз, колкото ви би трябвало за един... шоколадов бонбон.

Не се майтапим – шоколадът е скъп асистент в предизвикването на хубави страсти, като за това си има напълно научно пояснение.

В него се съдържа аминокиселина, участваща в синтеза на допамин, който пък дава отговор за възприятието на задоволеност и благополучие. Какаото покачва и равнищата на ендорфин и изобщо, става известно, шоколадът е едно отлично средство, с цел да вървим през този живот и да си свиркаме от наслада. Или казано по-поетично, той е един самобитен вълшебник, който изостря сетивата ни и ни кара да крачим по улиците, носейки розовите си очила, и да намираме наслада там, където до неотдавна не сме успявали.
                             

И като приказваме за шоколад, би трябвало да признаем, че разновидностите му са хиляди, само че положителните от тях постоянно се отличават. Такива са обичаните ни шоколадови бонбони Suchard , към които доста хора протягат ръка постоянно, когато им се прииска да усетят сладостта на живота по малко по-различен метод.

Независимо кой тип от тях ще изберете – Figaro , Aida , Lucia , Rigoletto или Noir , сигурно избирате приятност и превъзходен усет, който оставя спомен. Класиката Figaro е за тези от вас, които имат по-класически усет и търсят от шоколада познатата сладка страст.

Aida пък е за по-смелите и рисковано настроени, които ще намерят удоволствието в нежния каков крем и оризовия крисп, обгърнати в млечен шоколад. Искате шоколад и още шоколад? За вас са Suchard Lucia , в които шоколадът е в обилие и като обвивка, и в какаовия крем като заряд, което трансформира тези бонбони в двойна приятност.

 Suchard

За същинските хедонисти измежду вас идват и бонбоните Suchard Rigoletto – наситена шоколадова обвивка и хрупкав заряд с мирис на малина, за същинско чувствено преживяване. А тези, които желаят изискан усет, могат да го открият в Suchard Noir – бонбони с темперамент, мрачен шоколад и цялостен лешник.

 Suchard

Какъвто и да е мотивът, Suchard е извънредно подобаващ избор за почерпка – за имени и рождени дни, за идните пролетни празници като Великден, както и за абитуриентските балове. Празникът с родственици, в който желаете да отбележите триумфа на порасналите деца към вас, е съвършената обстановка за почерпка със Suchard . Мил миг, споделен с околните, който е задоволително специфичен за отбелязване с бонбони, още повече с такива, чийто усет е прочут от доста време. Така че – в случай че сте канени на абитуриентски бал, напряко отидете с една кутия от Suchard , с която да подсладите празника на всички близки.

И въобще, накъдето и да сте се запътили в деня си, на посетители при мама, на работа с обичаните сътрудници или просто назад вкъщи, можете да отделите малко време и да споделите момента с околните си и един шоколадов бонбон, с цел да усетите, че „ Най-сладко е споделеното щастиe ”!

Ако публикацията ти е била забавна, може да направиш тест и да схванеш повече за себе си и метода ти на празнуване.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР