Президентът Макрон явно е открил топлата вода след много време.

...
Президентът Макрон явно е открил топлата вода след много време.
Коментари Харесай

Гръм в bTV: Лена престъпник ли е? Да! Кирил Петков престъпник ли е? Да! Христо Иванов няма ли стаж? Да!

Президентът Макрон очевидно е разкрил топлата вода след доста време. Не знам дали Европа ще почине, само че че е в рецесия – в рецесия е. Целият Европейски Съюз има завръщане към консервативна и връщане на здравия разсъдък. Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ пред bTV.
„ Политическа партия са всеядни във връзка с жаждата си за власт. Страха от войната в Украйна беше смокиновия лист, зад който желаеха да се скрият “, показа ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.
Моментът, в който Политическа партия вкараха дата за излизането на фамилиите на свободния пазар на тока. Ето ви долно слагачество, което не е в полза на българските жители. Фирмите донори на тези политици ще изкарат пари.
ПВУ проектът е по-скоро нездравословен сега. Парите от Европа не подвигат обществения статус на страната. Това е агитация. Парите от Европейски Съюз в бранш енергетика не отварят работни места, а затварят големи места. Това е неистина и глупава идеология, стимулирана от алчността на хората, които го вършат “, изясни Йорданов.
„ Ние в никакъв случай не сме говорили и няма да приказваме напред какво ще стане. Социолозите не са познали нищо и мога да ви го покажа с изследванията им от последните пет избори. Ще забележим какво е допустимо и какво не е. Ако има здрав разсъдък, ще има рационално ръководство.
Но да се вършим на врачки и да стъпваме на организации, които не познават личното си име…
Искате ли да ви изпратя последната организация какво е дала на последните три вота? Разминаването е нечовешко. Във Франция социологията е неразрешена, тъй като се употребява за агитация. Социологията не е престиж. За неверен образец, аз би трябвало да върша догатки “, сподели той.
Тошко Йорданов сподели, че Има Такъв Народ е подготвена да работи с всяка партия, само че единствено в случай че задачите са реалистични, а не идеологии.
Дори с ПП-ДБ, само че там има двама индивида, които не би трябвало да вземат участие. Кирил Петков и Асен Василев не би трябвало да влизат в Министерски съвет. Лена си е направила подправено пълномощие. На нея би трябвало да й лишават адвокатските права. Тя нарушител ли е? Да. Кирил Петков нарушител ли е? Да.
След фалшификациите Кирил Петков и Лена Бориславова би трябвало да бъдат изхвърлени от политиката.
Трябва да има някакъв морал. Не ме бутайте с тая или оная партия. Говоря за цели и проблеми, които са изправени пред тази страна, изясни той.
Той бе запитан и по какъв начин ще разяснява работата на служебното държавно управление.
„ Викнете Христо Иванов и му задайте въпроса „ Другарю исполин на юридическата мисъл, когато Има Такъв Народ ви сподели, че тази власт ще бъде овладяна от това държавно управление, вие кьорав ли бяхте, малоумен ли бяхте? Защо го предложихте? Защо го гласувахте? Защо молихте Пеевски да го поддържа? “
Поканете този исполин без една минута юридически стаж и му задайте тези въпроси “, прикани Тошко Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР