Разправиите и скандалите в Хебър са заради пари, стана ясно

...
Разправиите и скандалите в Хебър са заради пари, стана ясно
Коментари Харесай

Разправиите и скандалите в Хебър са заради пари

Разправиите и свадите в Хебър са поради пари, стана ясно през вчерашния ден. Треньорът Любослав Пенев е изгонил трима играчи - Стефан Цонков, Георги Александров и Красиан Колев.

Първите двама са се сбили с чужденци в отбора, а Колев си е разрешил да си гледа телефона по време на анализ.
 Ботев и Хебър в борба за оцеляване
Ботев и Хебър в борба за оцеляване

Мачът е през днешния ден

Боят е бил провокиран от следващата финансова рецесия. Хебър дължи по две заплати на футболистите, както и по пет наема за квартири. Българите в отбора заподозрели, че чужденците са си получили част от възнагражденията, както и че са им платени наемите.

За повторно този сезон Хебър изпада в сериозна финансова рецесия. Първата бе в края на есенния сезон, когато общината спря финансирането на клуба.

Тогава оставането на Любо Пенев отпред на Хебър бе под въпрос, само че в последна сметка експертът избра да остане, макар че водеше договаряния със Спартак Варна.

В тази взривоопасна конюнктура Хебър през днешния ден гостува на Ботев във Враца. Мачът може да има голямо значение за крайното класиране в дъното на Първа лига. Това е последният късмет на врачани да се измъкнат от зоната на непосредствено изпадащите.

Ако победят, футболистите на Христо Янев ще съкратят разликата до Хебър на две точки три кръга преди края на шампионата. В тях обаче програмата на отбора от Пазарджик привидно е по-лесна.
 Любослав Пенев в профил двама футболисти на Хебър след пердах на подготовка
Любослав Пенев в профил двама футболисти на Хебър след пердах на подготовка

Това са капитанът Георги Вълчев и бранителя Стефан Цонков

На Любо Пенев и неговия тим му предстоят два домашен мача - с Берое и към този момент изпадналия Етър. Между тях има посещение на Пирин. За сметка на това Ботев има две следващи гостувания - на Пирин и Етър и домакинство на Берое, написа " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР