Според докладите, Redmi ще пусне водещия смартфон Redmi K60 Ultra

...
Според докладите, Redmi ще пусне водещия смартфон Redmi K60 Ultra
Коментари Харесай

Рендери на Redmi K60 Ultra разкриват дизайна на смартфона

Според отчетите, Redmi ще пусне водещия смарт телефон Redmi K60 Ultra през юли или август тази година. Това идно устройство ще бъде правоприемник на миналогодишния Redmi K50 Ultra.

Наскоро известният типстър, Digital Chat Station, показа схема на K60 Ultra, предоставяйки бегла визия за неговия дизайн. Освен това рендер на K60 Ultra, основан на изтеклата схема, към този момент е споделен от консуматор в китайската обществена медийна платформа Weibo.

Дизайн на Redmi K60 Ultra и основни спецификации

Въпреки че на рендера не се вижда ясно, наподобява, че Redmi K60 Ultra е оборудван с ултратънки рамки. Лийкът твърди, че смарт телефонът е оборудван с създаден от TCL C7 екран, който предлага 1.5K резолюция и 144Hz периодичност на освежаване. Същият екран има и Xiaomi 13 Ultra. Изглежда също по този начин новият телефон има датчик за пръстови отпечатъци под екрана.

На гърба K60 Ultra има квадратен модул, в който са ситуирани три камери и LED мълния. Твърди се, че главната камера е 50MP и е с размер 1/1,5 инча.

Redmi K60 Ultra евентуално ще бъде оборудван с чипсета Dimensity 9200 Plus. Други телефони, които разполагат със същия чип, са iQOO Neo 7 Pro и Vivo X90s. Включването на чипа D9200+ подсказва, че K60 Ultra ще дойде с LPDDR5x RAM и UFS 4.0 памет.

Предполагаемият K60 Ultra с номер на модел 23078RKD5C неотдавна беше утвърден от органа 3C в Китай. Списъкът разкри, че устройството може да се доставя с бързо зареждане от 120W.

Говори се, че телефонът може да има 5500mAh или 5000mAh батерия и също по този начин да има поддръжка за 30W безжично зареждане. Възможно е ребрандирана или изменена версия на K60 Ultra да дебютира на международния пазар под името Xiaomi 13T Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР