Дългогодишната вражда на Тейлър Суифт със Скутър Браун ще бъде

...
Дългогодишната вражда на Тейлър Суифт със Скутър Браун ще бъде
Коментари Харесай

Враждата на Тейлър Суифт и Скутър Браун ще бъде изследвана в нов документален филм „Bad Blood“

Дългогодишната омраза на Тейлър Суифт със Скутър Браун ще бъде във фокуса на нов документален филм, поръчан от Warner Bros. Discovery (WBD). Предвидена за излизане през юни под работното заглавие Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad Blood, поредицата от две елементи ще изследва дългогодишната омраза сред поп-суперзвездата и магната на музикалната промишленост.

Ще бъде разполагаем за стрийминг извънредно в Discovery+ в Обединеното кралство, който се предлага за £3,99 на месец с канала Discovery+ на Amazon Prime Video дружно с 30-дневен експериментален интервал на Amazon Prime. Следва няколко други извънредно известни документа „ против “, в това число Джони против Амбър, Ким против Кание: Разводът и Варди против Рууни: Процесът на Уагата.

Идва, когато Суифт остава на седмици от началото на Обединеното кралство част от турнето The Eras Tour с осъществявания на стадион Уембли в Лондон, стадион Мърифийлд в Единбург, стадион Принсипалити в Кардиф и стадион Анфийлд в Ливърпул. Феновете се борят за на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР