Подразделението Republic of Gamers (ROG) на ASUS представи Tessen –

...
Подразделението Republic of Gamers (ROG) на ASUS представи Tessen –
Коментари Харесай

ASUS представи сгъваемия контролер ROG Tessen за мобилни геймъри

Подразделението Republic of Gamers (ROG) на ASUS показа Tessen – сгъваем мобилен геймпад за потребление със смарт телефони.

Той разполага с програмируеми задни лопатки, механични превключватели за предните бутони и кръста на D-пада и джойстици, положителни колкото тези на конзолните контролери.

Asus отбелязва, че геймпадът ROG Tessen е отличен с известните награди iF Design Awards 2024 и Red Dot Award 2024. Устройството се отличава с комфортен за пътешестване сгъваем дизайн, който може да бъде подложен във всяка чанта и даже в джоб. Tessen държи крепко смарт телефона в хоризонтална ориентировка, а лявата страна се сгъва надолу, тъй че устройството да може елементарно да се свърже към USB Type-C конектора на контролера. След това лявата страна се повдига свободно, което разрешава на потребителя да контролира алуминиевите релси и да фиксира смарт телефона на място. Включените опорни подложки оказват помощ за свързването на устройството и в предпазен калъф.

Asus твърди, че този геймпад е толкоз комфортен, колкото и геймпад за подпора, частично с помощта на 18-милиметровия десен джойстик с 22° ход, ергономичните ръкохватки и механичните превключватели на лицевите бутони и напречната лента. Алуминиевите пластини на гърба са елементарно програмируеми посредством бутона ROG или приложението Armoury Crate, с цел да се извършват комплицирани команди или комбинации в играта. USB Type-C конекторът на Asus ROG Tessen поддържа „ pass-through “ зареждане при 18 W.

Контролерът е оборудван с Aura RGB подсветка с необятни благоприятни условия за персонализиране и персонализиране. Предната част на геймпада е украсена с логото на ROG, а задната повърхнина е с текстура от дребни изпъкнали триъгълници за сигурен захват. Опаковката Asus ROG Tessen може да се употребява като стойка за устройството, когато то не се употребява.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР