Всеки, който се отправя на круиз това лято, е предупреден,

...
Всеки, който се отправя на круиз това лято, е предупреден,
Коментари Харесай

Предупреждение към всички гости на круиза за една грешка в кабината, която ще съсипе почивката ви

Всеки, който се насочва на круиз това лято, е предизвестен, че е изправен пред разтревожен нощен сън, в случай че не е задоволително понятен.

Животът в морето нормално е умерено преживяване, при изискване че сте заобиколени от разкош и сте подготвени да отделите в допълнение, с цел да изберете вашата каюта. Известно е, че крайцерите се оплакват от разочароващи шумове, които нарушават съня им, когато са били настанени в по-необлагодетелстваните стаи.

Един посетител разгласява в Reddit: „ През последните три нощи получаваме доста шумове от палубата над нас. Което е мощен удар, сходен на удари на строителен чук и звуци от продупчване. "

" Тези шумове нормално стартират към 22:00 часа и ще продължат до най-малко 3 сутринта съм уведомил службите за посетители безчет пъти, само че без резултат. “

„ Не допускам, че това е комшия, а по-скоро някои чиновници над нас, защото бяхме в горната кабина тъкмо под кухнята. “ Опитен посетител на круиза отговори, че корабите „ работят 24 часа в денонощието, 7 дни в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР