Соченият за жертва на бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов

...
Соченият за жертва на бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов
Коментари Харесай

Сочен за жертва на Живко Суджука: Вече нямам бизнес

Соченият за жертва на някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов - Суджука, Антон Проданов, разгласи, че бизнесът му с салами е претърпял провал след аферата през 2017 година " Вече нямам бизнес ", сподели търговецът от Добрич. Той през днешния ден се яви в спецсъда по делото против Суджука, с цел да бъде конституиран като цивилен просител и частен обвинител. Бизнесменът претендира за над 36 000 лева вреди, които Мартинов му нанесъл от изнудване.

В 13:30 ч. Мартинов дойде в съда с юриста си Христо Ботев. Бившият народен представител е обвиняем за изнудване, което траяло 1 година. Четири пъти той желал от Проданов общо 4 тона суджук, 30 кг филе " Елена " и 30 кг телешка пастърма. Деликатесите били сякаш за премиера Бойко Борисов.

Пред магистратите Мартинов сподели, че към днешна дата работи като шеф на компания и че живее в Добрич. Адвокатът му Христо Ботев изиска от съда делото да бъде върнато на прокуратурата поради неясноти по обвинителния акт. Юристът визираше грешки по какъв начин тъкмо саламите са били предоставени на Мартинов. Освен това не бил проследен и пътят на суджука, откакто стигнал до Мартинов.

" Аз даже не знам дали въобще този суджук е стигнал до Мартинов ", добави още Ботев. Той изиска и против клиента му да бъдат анулирани всички ограничения за насила - парична гаранция, забрана на парцела, запор на сметки и възбрана за овакантяване на страната. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР