Военнослужещ от Шумен е заработвал допълнителни средства чрез участието си

...
Военнослужещ от Шумен е заработвал допълнителни средства чрез участието си
Коментари Харесай

Военен от Шумен участвал в дейността на нелегален публичен дом

Военнослужещ от Шумен е заработвал спомагателни средства посредством присъединяване си в активността на незаконен обществен дом. Той е упрекнат за редовно даване на пространства за проституция, оповестиха от пресслужбата на Прокуратурата на България. 

Оттам прецизират, че под управлението на Военно-окръжната прокуратура в Сливен е извършена профилирана интервенция на Регионалната работа „ Военна полиция “ във Варна, която докара до откриване на военнослужещ, взел участие в активността на незаконен обществен дом.  От декември 2023 година до полицейското му задържане на 9 февруари т.г. военнослужещият от военно формирование в Шумен систематично предоставял на разнообразни лица против възнаграждение пространства, негова благосъстоятелност, за платени секс услуги.

При извършените на няколко адреса претърсвания от военни проверяващи служители на реда са конфискувани писмени и материални доказателства, обосновали обвиняването на причинителя в закононарушение по чл.155, ал.3 от Наказателния кодекс. Наблюдаващият боен прокурор е постановил по отношение на обвинения и мярка за неотклонение „ парична гаранция “. Разследването продължава. Предстоят разпити на очевидци, експертизи и други дейности по следствието, допълват от пресслужбата на прокуратурата. 
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР