Ръководителят на Chrysler предупреди, че намесата в търговското споразумение между

...
Ръководителят на Chrysler предупреди, че намесата в търговското споразумение между
Коментари Харесай

Политическа заплаха за търговската сделка с Мексико представлява риск за цените на американските пикапи, предупреждава шефът на Chrysler

Ръководителят на Chrysler предизвести, че намесата в комерсиалното съглашение сред Съединени американски щати и Мексико рискува да направи пикапите недостъпни за американците, след предложение от Доналд Тръмп, че може да ограничи вноса през южната граница, в случай че бъде избран отново.

Тръмп загатна, че ще попречи на коли, създадени от китайски компании, да идват от Мексико, в случай че стане президент още веднъж, в отговор на проектите на китайската BYD за нов цех за електрически транспортни средства на юг от границата със Съединени американски щати.

„ Няма да можете да продавате тези коли, в случай че бъда определен “, сподели Тръмп на протест предишния месец в Охайо. Той настрана предложи налагане на мита от 50-100 % върху китайските модели, идващи в Съединени американски щати.

Карлос Таварес, който оглавява Stellantis – притежател на марките Chrysler, Jeep и RAM – сподели, че нарушаването на съглашението сред Съединени американски щати, Мексико и Канада би било сюжет „ загуба-загуба “. Той сподели, че в допълнение към по-високите цени на колите, сходен ход ще наводни Съединени американски щати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР