Снощи с пищно парти в един от луксозните столични хотели

...
Снощи с пищно парти в един от луксозните столични хотели
Коментари Харесай

Ето и първите снимки от сватбата на Християн и Светлана Гущерови

Снощи с охолно празненство в един от първокласните столични хотели се състоя сватбеното празненство на модела Светлана Василева и предприемача Християн Гущеров. Двамата подписаха публично преди седмици и Светлана към този момент е сменила семейството си на Гущерова.

Младоженците неслучайно са избрали 12 юли за дата на техния празник. На този ден Гущеров навърши 30 години, а неговата обичана Светлана не пропусна да го поздрави и още сутринта, макар трескавата подготовка за сватбата, тя пусна в профила си в инстаграм трогателно обръщение към своя брачен партньор

На обилното празненство са участвали редица известни персони, а от оповестените в обществената мрежа фотоси и клипчета излиза наяве, че за положителното въодушевление на гостите са се погрижили Васил Найденов, Устата, фолк артистът Илиян.

Двамата са минали през всички ритуали – чупенето на питата, чупенето на съда, ритането на менчето, рязане на торта, мятане на жартиер и т. нат.

Сред присъстващите са били Златка Райкова, Моника Валериева, Ваня Чевренкова, Светският публицист и основен редактор на списания LOVEStyle – Антон Стефанов,светският фотограф Георги Малев,известният фризьор и непосредствен другар на Светлана – Ивайло Колев.

Още фотоси от сватбата можете да видите в нашата Галерия!

Източник: vihrapetrova.com
Снимки: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР