Трус с магнитуд 6,3 е регистриран днес край бреговете на

...
Трус с магнитуд 6,3 е регистриран днес край бреговете на
Коментари Харесай

Земетресение от 6,3 по Рихтер удари бреговете на Мексико

Трус с магнитуд 6,3 е регистриран през днешния ден край крайбрежията на Мексико, заяви Ройтерс.

Епицентърът е покрай крайбрежието на мексиканския щат Чиапас, а дълбочината на труса е 10 километра. Това демонстрират данните на немския Изследователски център за геонауки (GFZ).

По информация на Геоложката работа на Съединени американски щати обаче земетресението е било с магнитуд от 6,4 по Рихтер и е разлюляло земята на 34 километра югозападно от град Сиудад Идалго, който е с население от 14 600 хиляди души.

 Земетресение в Мексико и евакуация (ВИДЕО) Светът 1 мин. Земетресение в Мексико и евакуация (ВИДЕО)  Силно земетресение удари Тайван Светът 1 мин. Силно земетресение удари Тайван  Земетресение във Вранча Светът 1 мин. Земетресение във Вранча  Земетресение с магнитуд 4,3 разклати Хърватия, усетено е и в прилежащи страни Светът 2 мин. Земетресение с магнитуд 4,3 разклати Хърватия, усетено е и в прилежащи страни  Земетресение в Мексико и евакуация (ВИДЕО) Светът 1 мин. Земетресение в Мексико и евакуация (ВИДЕО)  Силно земетресение удари Тайван Светът 1 мин. Силно земетресение удари Тайван  Земетресение във Вранча Светът 1 мин. Земетресение във Вранча  Земетресение с магнитуд 4,3 разклати Хърватия, усетено е и в прилежащи страни Светът 2 мин. Земетресение с магнитуд 4,3 разклати Хърватия, усетено е и в прилежащи страни

За момента няма данни за жертви или вреди.

Припомняме, че единствено преди няколко месеца мощно земетресение с магнитуд 5 бе записано до мексиканския курортен град Акапулко на тихоокеанското крайбрежие.

Тогава в столицата Мексико земетресението провокира жителите да се изтеглят.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР