Емо Чолаков най-после е щастлив след жестоките изпитания, които му

...
Емо Чолаков най-после е щастлив след жестоките изпитания, които му
Коментари Харесай

Емо Чолаков най-после е щастлив

Емо Чолаков най-сетне е благополучен след жестоките тествания, които му сервира ориста. Бившият синоптик ще посрещне 49-тия си рожден ден на 12 май вдъхновен в любовта, с сполучлива тв кариера и бизнес. Бившият синоптик на Би Ти Ви и сегашен водещ на риалити шоуто „ Един за различен ” по Нова тв води нов живот, откакто претърпя голяма покруса – той загуби майката на двете си дъщери преди 4 години.
 

Водещият, който е родом от Гоце Делчев, се ожени за втората си брачна половинка Ивета през лятото на 2021 година За нея не е споделял съвсем нищо, тъй като всеки път е бранил персоналния си живот от медиен интерес. И въпреки всичко от обществените мрежи се вижда, че двамата се радват на хармонична обич. Благодарение на Ивета, някогашният синоптик съумял да се съвземе от тежката драма, която го сполетя. При това малко преди да стане водещ на предаването „ Един за различен ”.

Ивета, която има щерка от предходен брак, приема като свои девойките на Емо – Дара и Ема . Те също я харесали незабавно и подкрепили татко си в избора му. Дара, дребната щерка на някогашния синоптик, даже приема Ивета като своя втора майка. Тъкмо като такава русокоската се отнася с момичето, което бе едвам на 4 години, когато загуби родната си майка Красимира. Ивета с горделивост и любов споделя в обществената мрежа ръчно направени от Дара картички и други дарове за 8-ми март. В края на същия месец пък Ивета, Емо и огромните им дъщери честваха рождения ден на Дара. Тя стана на 8 години, а тържеството се организира в детския празненство център, който Емо и Ивета откриха в Костинброд предходната година. Детският клуб се споделя „ Мили мои ”. Името несъмнено е въодушевено от обичаната фраза на Чолаков към участниците в риалити шоуто „ Един за различен ”.

Не е изненада, че Емо и Ивета са избрали да започват бизнеса си в Костинброд, защото в София конкуренцията е доста мощна. Решението на някогашния синоптик пък да съчетава тв кариерата си със фамилен бизнес евентуално се дължи на желанието му да има известна сигурност в професионално отношение. Все отново от сезон до сезон на „ Един за различен ”, както е и при всяко друго риалити, постоянно има неизясненост дали ще се завърне в ефир. Вероятно Ивета главно се занимава с детския празненство център, поради мощната претовареност на Чолаков с тв изявите му.

Детският празненство център към този момент е сполучлив, като в рекламата му се включи и Мария Игнатова, която се причисли като ко-водещ в сегашния пети сезон на сантименталното шоу „ Един за различен ”. В края на март Мария се включи в клипче на Емо за инстаграм, с цел да поканят всички деца, а и порасналите, да посетят още едно място на „ любовта, игрите и забавите ”, а точно празненство центъра „ Мили мои ”.

Миналият май пък се заприказва, че Емо Чолаков, Ивета и децата им са се нанесли в нова къща. Бившият синоптик съумял да закупи парцела със спестяванията си и по този начин сбъднал отдавнашното си предпочитание да обезпечи необятен дом за огромното си семейство.

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР