В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри

...
В аферата е замесен изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди, разкри
Коментари Харесай

Секс скандал с ексминистър, изнудват Асен Личев с порно

В аферата е забъркан изкуствения разсъдък, управителен от хомосапиенс-изроди, разкри някогашният началник на екологичното министерство

Грандиозен секс скандал разтресе БГ политическия хайлайф. Бившият министър на околната среда и водите Асен Личев от служебното държавно управление на Стефан Янев е изнудван с порно. Преди към два часа хидрогеологът взриви Facebook с ядосан пост, от който излиза наяве, че е  станал жертва на изкуствения разсъдък, управителен от хомосапиенс-изроди.

Още преди два месеца писателят и музикант Ангел Хаджипопгеоргиев предизвести в изявление за Флагман.БГ, че в ръцете на нагли измамници изкуственият разсъдък може се трансформира в рисково оръжие, защото може да имитира тъкмо гласа на човек по този начин, че и личната му майка да не може да открие разлика. ИИ обаче прави и съвършени колажи.  Оказва се, че Личев е първият български политик изумен точно с такова оръжие. Те получил на електронната си поща известие, в което го приканват да си пожертва спестяванията. Изнудвачите лъжат, че разполагат с негови фрагменти с порнографско наличие, които щели да разпространят в мрежата, в случай че не заплати.

Ако желаете да ме видите след два ни в порнофилма „ Дядо мастурбира на хардпорно, апелирам не плащайте по 1000 евро, написа някогашният екоминистър в обществената мрежа. 

„ Моля, някой в случай че знае по какъв начин да се защитя да ме светне! Мъчи ме и различен въпрос. Ще апелирам правист по авторско право да ме съветва! Как когато аз съм в основната роля някой си ще си разреши да печели на мой тил без да е уредил хонорара ми! “, прикани той.

„ Искам, когато пусне кино лентата, да го осъждам този изнудвач, както мен ме съдят Facebook и Ютюб, когато без да знам съм препостнал клип, предпазен от авторското право! “, написа още изнудваният политик. 

Вижте какво показа той в обществената мрежа!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР