Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по

...
Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по
Коментари Харесай

Подробности за мелето при Маказа - трима от ранените са деца

Общо четирима са признати за лекуване от днешната злополука по основния път от Кърджали към граничния контролно пропускателен пункт (ГКПП) „ Маказа ", в региона на момчилградското село Върхари. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) „ Д-р Ат.Дафовски ", където потърпевшите са превозени.

Трима от тях са настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване на кърджалийската болница. Те са деца на седем и на 12 години, и жена на 55 години. Четвъртият – момиче на 17 години, е превозено за лекуване в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) – Пловдив.

От МБАЛ „ Д-р Ат.Дафовски " показаха също, че все още общото положение на настанените за лекуване при тях е устойчиво.

Българска телеграфна агенция напомня, че злополуката в региона на момчилградското село Върхари бе сред три автомобила с три разнообразни регистрации, една от които румънска. Сигнал за случая бе подаден в 8:45 часа.

От идването на полицията на местопроизшествието до следобедните часове придвижването по основния път се извършваше по маршрут от спирка „ Джебел " през Момчилград и село Градинка. Работата по изясняване аргументите за случая продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР