Пътник беше аплодиран, защото отказа да отстъпи мястото си в

...
Пътник беше аплодиран, защото отказа да отстъпи мястото си в
Коментари Харесай

`Отказах да отстъпя мястото си в самолета на бременна жена - тя не е мой проблем`

Пътник беше приветстван, тъй като отхвърли да отстъпи мястото си в самолета на бременна жена по време на техния полет. Те обясниха по какъв начин са се качили на петчасов полет, с цел да посетят фамилията си - и са резервирали още веднъж несъмнено място до банята по медицински аргументи.

Въпреки това, малко откакто седнаха, към тях се приближи бременна жена, която попита дали биха обмислили замяна на местата, защото нейното растящо бебе натискаше пикочния й мехур. В Reddit те споделиха: „ Специално резервирах и платих в допълнение за място до пътеката на предпоследния ред, тъй като имам медицински проблеми, които от време на време изискват бърз достъп до тоалетната.

„ Точно преди качване, една жена ме помоли да отстъпя мястото си, с цел да може да седне по-близо до банята. Тя беше бременна, само че не изглеждаше обезпокоена. Въпреки че съчувствах за ситуацията й, като човек със заболяване, не смятах, че е заслужено да изисквам да се преместя от мястото, което планирах и платих, изключително откакто тя явно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР