Снимка: ЕПА/БГНЕСНападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд беше пуснат под

...
Снимка: ЕПА/БГНЕСНападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд беше пуснат под
Коментари Харесай

Футболист на Манчестър Юнайтед беше пуснат под гаранция след обвинение в изнасилване

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд беше пуснат под гаранция, до момента в който продължава да тече следствието след ареста му по съмнение в обезчестяване и физическо принуждение.

" Грийнууд бе в началото задържан в неделя, откакто полицията „ се срещна с фрагменти и видеа в обществените мрежи, оповестени от жена, докладваща за произшествия на физическо принуждение “. Полицията в Грейтър Манчестър получи повече време да разпита Грийнууд, до момента в който Юнайтед оповестиха, че той няма да тренира или играе за клуба до второ разпореждане. „ Дълбоко загрижени сме от притеснителните обвинявания и ще продължим да следим изкъсо обстановката “, показа представител на „ алените дяволи “.

„ Манчестър Юнайтед повтаря строгото си неодобрение на всевъзможни форми на принуждение. Както към този момент стана ясно, Мейсън Грийнууд няма да тренира и да играе за клуба до второ разпореждане “, допълниха от Юнайтед след новината за спомагателни обвинявания.

Компанията " Nike " приключи контракта за спонсорство с британския национал след обвиненнията.

„ Прекратихме нашите взаимоотношения с Мейсън Грийнууд. Дълбоко загрижени сме от притеснителните обвинявания и ще продължим да следим изкъсо обстановката “, сподели представител на компанията пред " Ройтерс ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР