Треньорът на Левски Николай Костов остава оптимист, че тимът може

...
Треньорът на Левски Николай Костов остава оптимист, че тимът може
Коментари Харесай

Костов: Левски може да стигне до Европа

Треньорът на Левски Николай Костов остава оптимист, че отборът може да стигне до Европа. Той разяснява нулевото тъждество на „ сините “ с Черно море на „ Георги Аспарухов “.

„ Имахме проект за тази игра. Черно море не е инцидентен тим и демонстрират доста добре. Доста са проведени. Нашият проект на игра беше да ги оставим без топка, да разместваме играчите по този начин, че да намираме свободни пространства, които да експлоатираме. Трудно намирахме чистите голови положения. Максимално добре искахме да се оправим с това да не позволяваме контра дейности на тима на Черно море, стартира Костов.

„ Ако бях отпътувал знам добре, че щеше да има за какво си отпътува в най-важния миг. Оставам, отново сме недоволни. На този въпрос доста мъчно мога да отговоря, желанието на едни е едно, на други е друго. Аз самият се пообърках. Не съм разговарял с играчите. Аз съм по принцип неудовлетворен от целогодишния маратон целеустремено срещу Сираков, след това се трансферира против мен, след това против управлението. Годината бе доста комплицирана, доста неприятно се случи всичко. Посочен е виновникът, той пое цялата отговорност, отпътува си. Вярвам, че ще успеем да реализираме задачата си до края на сезона “, приключи треньорът на столичани.

С точката Левски измести Локомотив Пд от четвъртото място, като двата отбора са с еднакъв брой – по 55, само че „ сините “ имат преимущество в директните дуели от постоянния сезон. В идващия си мач отборът на Костов ще търси първи триумф в плейофите – противник е точно Локо Пд, а дуелът е в събота, 18 май, от 20:15 часа на „ Лаута “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР