Виждам, че не се правят крачки за намаляване броя на

...
Виждам, че не се правят крачки за намаляване броя на
Коментари Харесай

Бербатов: Виждам, че не се правят крачки за намаляване броя на чужденците в първенството


Виждам, че не се вършат крачки за понижаване броя на чужденците в шампионата. Това съобщи някогашният национал Димитър Бербатов, който през днешния ден откри в ПГЕЕ „ Константин Фотинов “ в Бургас фотоизложбата „ По моя метод ". Снимките са запечатали паметни моменти от неговия житейски път и богатата му кариера на професионален футболист.

„ Целта в действителност е, колкото и нескромно да звучи, да се опитам аз посредством образеца, който съм си построил с професионалната кариера, да се опитам да покажа на подрастващите, че има по какъв начин. Ако в действителност вярваш и се трудиш, несъмнено имаш гений за това, което правиш, да постигнеш своя избран връх, какъвто и е да е той, и след това да предадеш нататък. Така че аз се пробвам да върша това сега, да повеждам с образец “, стартира някогашният претендент за президент на Българския футболен съюз, който приказва и за протичащото се в родния футбол след Конгреса на 15 март.

„ За момента не. Но в случай че има нещо, което желая да кажа, ще го кажа. Виждам, че не се вършат крачки за понижаване броя на чужденците в шампионата и в нашия футбол, което в това време ще докара и ще продължи да довежда до това, че нашите родни футболисти няма да получават нужната поддръжка. Но се надявам това да се промени “.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР