Снимка: БТАТова евроатлантическо правителство трябва да го има и ще

...
Снимка: БТАТова евроатлантическо правителство трябва да го има и ще
Коментари Харесай

Пеевски: Министри не искаме нито сега, нито на ротацията. Сглобката е стабилна, не виждаме проблеми

Снимка: Българска телеграфна агенция

Това евроатлантическо държавно управление би трябвало да го има и ще бъде безусловно нездравословно за страната и хората да го няма. Ако влезем още веднъж в цикъла на служебни държавни управления - това е разгром за страната. Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Искам да сме ясни. Министри не желаеме, нито в този момент, нито на ротацията, зам.-министри не желаеме. Няма да участваме в изпълнителната власт и в тази сглобка. Смятаме, че сглобката е постоянна, не виждаме проблеми, в случай че в действителност почнат да си извършват всички неща по програмата, която сме подкрепили, няма да има проблеми ", добави той.

" Смятаме ръководителите на комисии и водачите на парламентарни групи да викаме министрите по всички тематики, тъй като виждаме, че има закъснение на стратегиите, да забележим с какво ние можем да им помогнеме и какво те би трябвало да създадат, с цел да може страната да върви напред за хората ", изясни Делян Пеевски.

Пеевски не пожела да разяснява дали ще се кандидатира за ръководител на Движение за права и свободи. " Това е доста надалеч. Всеки член може да се кандидатира за ръководител на Движение за права и свободи, като дойдат събитията ще говориме. Подборът ще е номинации от структурите ", сподели Пеевски.

Все още не е ясно дали Мустафа Карадайъ напуща и Народното събрание, след като преди два дни подаде оставка като ръководител на Движение за права и свободи. Днес не пристигна в пленарна зала.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР