След този един час, като получим документите, ще имаме отново

...
След този един час, като получим документите, ще имаме отново
Коментари Харесай

БСП и Възраждане ще гледат документи за МОЧА, чак след това еве...

" След този един час, като получим документите, ще имаме още веднъж председателски съвет, на който ще ги разгледаме, ще забележим дали това, което се прави сега, е учредено на закона и дали всички документи са изрядни, и едвам по-късно ще стартира съвещанието на Народното събрание в зала ", разгласи тя.

 

Нинова още веднъж сподели, че не би трябвало да се унищожават монументи, а би трябвало да се уважава паметта и историята на България такава, каквато е.

 

По-рано през днешния ден с на Народното събрание депутатие от " Възраждане " се оповестиха против " беззаконието " в страната и измененията в Конституцията. Костадин Костадинов подкани " всички свободно мислещи жители в залата " да създадат същото. Росен Желязков се зачуди какво се случва: " Някой ще изясни ли какво е това? Хепънинг? Хор? ". Желязков даде 15-минутна отмора и свика председателски съвет, с цел да може работата на депутатите да продължи.

 

Те настояват, че " без никакъв законов акт, без заповед, без решение, в центъра на София безчинстват някакви хора, въоръжени с флексове ", нищо че на Столичния общински съвет на разглобяване на МОЧА - Монумента на Червената окупационна войска, е известно от дълго време.

 

" Възраждане и Българска социалистическа партия блокират парламентарната естрада в отбрана на паметника на руската войска. Да блокираш българския парламент в отбрана на паметник на непозната окупаторска войска, донесла на щиковете си незаконен режим, е изцяло недопустимо ", разяснява протичащото се депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов.

 

ФрогНюз

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР