След близо тримесечно отсъствие от кортовете Новак Джокович направи своето

...
След близо тримесечно отсъствие от кортовете Новак Джокович направи своето
Коментари Харесай

Джокович отново на корта в сряда в спор за място на 1/4-финалите в Дубай

След близо тримесечно неявяване от кортовете Новак Джокович направи своето завръщане на АТР 500 шампионата в Дубай в понеделник. След злополучните събития в Австралия съществуваха голям брой въпросително към положението му, само че той за следващ път показва какъв брой мощен темперамент има и изцяло разсея подозренията, откакто игра на извънредно високо равнище в първия си мач за годината и не остави ни шансове на Лоренцо Музети.

В сряда пък сърбинът ще излезе за дуела си от втория кръг в Дубай, където негов противник ще бъде международният №26 Карен Хачанов. Дотук двамата имат общо пет изиграни срещи между тях, като в четири от тях успеха е била на страната на лидера в ранглистата. Единственият триумф на руснака датира от края на 2018 година, когато на финала на Мастърса в Париж той шокира всички и надви над 20-кратния първенец от Шлема в поредни сетове, с цел да победи с най-големия трофей до момента в своята кариера.

Освен Джокович и Хачанов в деяние на корта в сряда ще забележим още Андрей Рубльов и Денис Шаповалов, а също по този начин ще станем очевидци на суперсблъсъка сред Анди Мъри и Яник Синер.

Програмата за сряда в Дубай:

Централен корт (начало 12:00 часа):

1. Анди Мъри - Яник Синер

2. Сун-уу Куон - Андрей Рубльов (не преди 14:00 часа)

3. Новак Джокович - Карен Хачанов (не преди 17:00 часа)

4. Таро Даниел - Денис Шаповалов

Пълния график за деня можете да разгледате тук:

Dubai - Wednesday schedule
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР