Кралят е отново у дома. Така бихме могли да опишем

...
Кралят е отново у дома. Така бихме могли да опишем
Коментари Харесай

Кралят се завърна у дома: Надал проведе първа тренировка на препълнения Филип Шатрие

Кралят е още веднъж вкъщи. Така бихме могли да опишем днешната първа подготовка за Рафаел Надал на Ролан Гарос. 14-кратният първенец до последно не беше сигурен дали ще се завърне на конкуренцията, която му е донесла най-вече щастливи моменти през кариерата му. Рафа държеше да бъде конкурентноспособен за борбите в Париж и неколкократно съобщи, че присъединяване му във френската столица не е непременно, само че очевидно желанието да се завърне още един път на " Филип Шатрие " е победило над всички останали отрицателни знаци и той реши да отпътува за Париж, макар че позволи доста тежка загуба на Мастърса в Рим от Хуберт Хуркач.

Матадора пък едва ли ще съжалява и минимум за своето решение, откакто организира такава първа подготовка на Ролан Гарос, че единствено това ще му е задоволително да резервира хубавите мемоари от най-любимото си тенис събитие, а и даже да ги направи с един повече. Надал беше посрещнат на съвсем цялостния 15-хиляден " Филил Шатрие ", като дикторът на корта даже му направи публично показване и у нас се сътвори чувството, че ще следим край в надпреварата, а не просто подготвителна сесия.

Самият Рафа очевидно беше разчувстван от атмосферата на корта и не можа да скрие усмивката си, до момента в който трибуните скандираха неговото име и продължиха да го вършат дълго след началото на заниманието на 22-кратния " мейджър " притежател, който привидно изглеждаше в добра физическа форма и пропускаше удари толкоз рядко, че шеговито реши да отиде и да премери мрежата, когато заби едно от отиграванията си в нея.

Rafa Nadal got an introduction before stepping on court Philippe Chatrier to practice today at Roland Garros
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР