Средната цена на най-продаваните марки мобилни телефони се е повишила

...
Средната цена на най-продаваните марки мобилни телефони се е повишила
Коментари Харесай

Новата програма Easy BuyBack от Flip: клиентите на eMAG могат да купуват нови телефони и да продават старите си с лекота

Средната цена на най-продаваните марки мобилни телефони се е повишила доста през последните четири години, само че клиентите на eMAG към този момент могат да закупят най-новото потомство телефони и в това време да подкрепят бюджета си, като получат пари от продажбата на старите си устройства посредством програмата Easy BuyBack от Flip – нова 100% онлайн стратегия за клиенти на eMAG. С Easy BuyBack, която се предлага в цялата страна, клиентите могат да продадат остарелия си телефон на Flip и да купят нов от eMAG, без да се постанова да губят време в търсене из мрежата или вървене до магазин, с цел да оценят остарелия си телефон или да го предадат за преработване. Старото устройство може просто да бъде предадено в easybox или на пощальон, като целият развой изисква минимални старания от страна на клиента.

Програмата е налична за клиенти на eMAG за отговарящи на изискванията модели мобилни телефони, както и за преносими компютри, смарт часовници и таблети. Easy BuyBack от Flip към този момент се предлага в Румъния и скоро ще започва и в Унгария.

„ Последните генерации телефони стават все по-модерни и цените им отразяват това. С новата стратегия за buyback, която е допустимо най-опростена и интуитивна, клиентите на eMAG могат да купуват нови телефони и да завоюват пари от остарелия, като го продадат непосредствено на Flip. Само за няколко минути всеки може да извърши транзакцията, без да върви до магазина или да търси варианти в друга платформа, “ сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

„ Клиентите на eMAG България ще могат да закупят ново устройство и в това време да оценят и продадат остарялото по също толкоз елементарен метод посредством Easy Buyback, употребявайки експертизата на Flip. Смятаме, че това е ужасно предложение, от което клиентите на eMAG могат да се възползват, спестявайки приблизително към 450 лв. при взимане на ново устройство “, сподели Вера Петрова, шеф на Flip България.

През последните две години повече от 15 000 клиенти в България са продали старите си телефони в платформата Flip. Със старта на новата стратегия клиентите на Easy BuyBack към този момент имат достъп до по-модерни устройства в eMAG като iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Samsung S24, Samsung S24 Ultra. Сегментът за buyback има забележителен капацитет за напредък съгласно Flip и eMAG.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР