Феновете на българския национален отбор, които желаят да подкрепят лъвовете

...
Феновете на българския национален отбор, които желаят да подкрепят лъвовете
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за контролата Румъния - България

Феновете на българския народен тим, които желаят да поддържат " лъвовете " онлайн в приятелския мач с Румъния на 4 юни в Букурещ, към този момент може да закупят своите билети за бранша за посетители на стадион " Стяуа " в румънската столица.
 Илиан Илиев извика двама дебютанти
Илиан Илиев извика двама дебютанти

Ето листата

Пропуските за срещата, която е с начален час 21:30 часа, са в онлайн продажба на уеб страницата на Румънската футболна федерация и може да бъдат закупени от адрес bilete.frf.ro.

Местата за гостуващи последователи се намират на северната естрада (Peluza Guest Nord), като за българската аудитория са отделени браншове номер 219, 220 и 221. Цената на един билет е 35 румънски леи, или 7 евро.

Румъния - България е първата от двете юнски контролни срещи за момчетата на селекционера Илиан Илиев, който приготвя тима за Лигата на нациите през есента. На 8-и юни е гостуването на Словения на стадион " Стожице " в Любляна. Съставът за двата мача стана явен през вчерашния ден, откакто Илиев заяви още 14 играещи в локалното състезание футболисти към 14-те легионери.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР