Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе организира прощална вечеря за 250

...
Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе организира прощална вечеря за 250
Коментари Харесай

Килиан Мбапе организира прощална вечеря за 250 души в центъра на Париж

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе провежда прощална вечеря за 250 души в центъра на Париж, оповестява Le Parisien.

Сред гостите бяха френският президент Еманюел Макрон, съотборници, чиновници на парижкия клуб със фамилиите им, както и другари и родственици на Мбапе. Частното събитие се организира в ресторант с аспект към Айфеловата кула.

Майката на капитана на националния тим на Франция - Файза Ламари, съобщи, че новият клуб на сина й към този момент е прочут, което болести с възторг медиите в Мадрид, защото тя на процедура удостоверява, че това е Реал.

Тя участва на прощалната вечер в ресторанта " Джиджи " наоколо до бул. " Шанз-Елизе " в Париж. На излизане от заведението Ламари отговори на някои въпроси на репортерите. Запитана къде ще играе синът й през идващия сезон, тя отговори: " Мисля, че вие към този момент знаете, нали по този начин? "

Така вестник Марка написа в огромно заглавие, че това е бил " въпрос за един милион ", а вестник " Ас " твърди, че " по всичко наподобява, че това ще бъде Реал Мадрид ". И двата вестника означават, че остарялото има на ресторанта " Джиджи " в Париж е " Бялата къща ", като и това е знак за дестинацията на нападателя.

На 10 май Мбапе разгласи, че ще напусне ПСЖ като свободен сътрудник в края на сезон 2023/24.

25-годишният французин играе за ПСЖ от 2017 година. В 307 изяви във всички надпревари, той означи 256 гола, в това число 191 в лигата и направи 108 асистенции.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР