Синът на Иван Славков и Людмила Живкова – Тодор Славков,

...
Синът на Иван Славков и Людмила Живкова – Тодор Славков,
Коментари Харесай

Малък Тошко ще се жени

Синът на Иван Славков и Людмила Живкова – Тодор Славков, подвига женитба. Щастливата булка е Зорница Атанасова, която е някогашна брачна половинка на някогашния заместник-председател на антикорупционната комисия Антон Славчев.

Блондинката е индивидът, който е виновен за преобразяването на Славков — младши и впускането му в дълбоките води на политиката. И макар че на тези избори той не съумя да завоюва и 1 % от гласовете на гласоподавателите, той не губи вяра.

Славков се кандидатира за кмет на София точно под давление на обичаната си. Двамата живеят дружно в нейния апартамент на улица „ Нишава”. Атрактивната дама е съумяла да се раздели с „ другарски чувства” с някогашния си мъж, а в това време напряко е преобразила бъдещия си брачен партньор, написа "България през днешния ден ".

Зорница е началник на партията „ Напред България”, която Славков основава през 2001 година. И отново по нейна самодейност Славков — младши решил да се опитва за градоначалник, макар че не съумя да завоюва.

„ Аз съм реалист. Знам, че на тези избори нямах късмет да стана кмет, само че на идващите ще имам по-голяма възможност”, сподели още Малък Тошко.

Той със смях споделя, че в портфолиото си има много разнообразни специалности, в това число и „ управител на кокошарник”.

„ В края на 90-те бях притежател на хитова дискотека, само че продадох каузи си. Сред компаниите, в които съм съдружник са компания с лиценз за търговия с боен боеприпас, сдружения за телекомуникационни услуги, за произвеждане на тръби и капаци за шахти от каучук и т. нат. Дори имам акции от оръжеен цех.
Най-забавното е обаче, че в биографията си съм бил управител на основаното още през 90-те дружество за щастливи носачки — един тип съм бил шеф на кокошарник”, споделя със смях Славков.

Към днешна дата някогашния червен принц е нов човек – сериозен и виновен. И няма нищо общо с колоритния облик, който сподели във „ ВИП Брадър” преди години.

За смяната му заслуга имат дамата до него, сестра му и майка му. „ Липсва ми моята майка. Беше мъчително да я изгубя. Не съм се опитвал да бъда сравняван с татко ми, тъй като не е допустимо.

Той обаче е моят воин в живота”, споделя още внукът на Живков.

Славков има щерка – Катерина, която доста наподобява на майка му Людмила. Тя е дете от любовта му със Силвия, дамата до починалия Поли Пантев.

Двамата се разделят още преди години, само че остават положителни другари все пак.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР